Meny

Frokost & Lunsj
Serveres frem til klokken 14

SANDWICH SKINKE/SPEKEMAT/VEGETAR

Salat, aioli, syltet rødløk, Manchego

Allergener: Gluten, melk, sennep, egg

kr 99 ,-

LUN LEVERPOSTEI

Bacon, cornichon, sopp

Allergener: Gluten, sulfitt, egg

kr 170 ,-

REKERØRE

Brød & salat

Allergener: Egg, gluten, sennep, skalldyr, sulfitt, melk

kr 160,-

GRAVLAKSSALAT

Syltede grønnsakker, salat og sennepsskum

Allergener: Sennep, gluten, sulfitt, laktose, egg

kr 180,-

FROKOSTTALLERKEN STOR

Brød, skivet ost, stavangerskinke, marmelade, bløtkokt egg, smør, yoghurt m/müsli, kaffe

kr 185,-

FROKOSTTALLERKEN

Brød, smør, ost, marmelade, egg, kaffe

kr 100,-

LØKSUPPE

Gruyere toast

Allergener: Laktose, gluten, sulfitt

kr 175,-

HODESYLTE

Brød, salat, madeira og foie gras

Allergener: Gluten, sulfitt

kr 175,-

Snackmeny
Serveres hele dagen til 2130

SURDEIGSBRØD & OLIVENOLJE

kr 55,-

CHARCUTERIE

3 typer spekemat

kr 180,-

TRE TYPER OST

Marmelade & brød

kr 155,-

TRØFFELCHIPS & AIOLI

kr 65,-

SNACK COMBO

Spekemat og ost. Perfekt å dele.

Allergen: Melk, nøtter (mandler), sulfitt og gluten (hvete)

kr 225,-

Smårettmeny
Serveres fra 1500 - 2130
Vi anbefaler 2-3 retter pr. pers.

LUTEFISK & GRUYERE

Syltet kantarell, Gruyere & rosmarin

Allergener: Melk, sulfitt, gluten (spelt, havre)

kr 170,-

MAKRELLSTØRJE TATAKI

Sort hvitløk, brunet smør og soya

Allergener: Laktose, fisk, soya

kr 175,-

DAGENS FISK

Erter, brunet smør & bacon

Allergener: Fisk, melk

kr 175,-

PORCHETTA

Grillet mais, kantarell & soppsaus

Allergener: Laktose, fisk, egg

kr 230,-

STILTON & PEPPERKAKE

Karamellisert jordskokk, kål & løk

Allergener: Melk, sennep, sulfitt

kr 150,-

MULTER

Öllebrød & sjokolade

Gluten, laktose

kr 120,-

Allergener

  • 1 Gluten
  • 2 Skalldyr
  • 3 Bløtdyr
  • 4 Fisk
  • 5 Peanøtter
  • 6 Soya
  • 7 Melk
  • 8 Nøtter
  • 9 Selleri
  • 10 Sennepp
  • 11 Sesam
  • 12 Sulfitt
  • 13 Lupin
  • 14 Egg