Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/3/h/helmersendelikat/www/hd2019/wp-content/plugins/astra-addon/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11
Meny - Helmersen delikatesser og vinbar

Meny

Frokost & Lunsj
serveres frem til klokken 15

FROKOSTTALLERKEN

Brød, smør, ost, marmelade, egg, kaffe

kr 110,-

FROKOSTTALLERKEN STOR

Brød, skivet ost, stavangerskinke, marmelade, bløtkokt egg, smør, yoghurt m/müsli, kaffe

kr 195,-

SANDWICH SKINKE/SPEKEMAT/VEGETAR

Salat, aioli, syltet rødløk, Manchego

Allergener: Gluten, melk, sennep, egg

kr 120,-

CROQUE MONSIEUR

Ost, skinke, bechamel med sopp & cornichons

Allergener: Egg, gluten, sennep, melk, sulfitt.

kr 185,-

KYLLINGSALAT

Kylling, eple, epleskum, salta valnøtt, sylta grønnsaker, honning- og sitrusvinaigrette. Brød & smør.

Allergener: Melk, sulfitt

kr 185,-

OKSEGRYTE

Gulrot, løk, sopp, bacon fra Mydland, potet & rødvinsaus.

Allergener: Sulfitt, selleri

kr 195,-

QUICHE & SALAT

Spør hvilke vi har idag.

Allergener: Gluten, melk, egg

kr 185,-

BLOMKÅLSUPPE

Sylta blomkål, brød & smør.

Allergener: Gluten, melk, selleri

kr 175,-

Snackmeny
Serveres hele dagen til 2200

Helmersen Mont d'Or 2022/23

Varmes i ovnen og serveres med Gulløye poteter, brød og cornichons. Perfekt å dele på 2 eller flere!

Allergener: Melk, sennep, sulfitt, gluten (hvete).

kr 450,-

OLIVEN

kr 65,-

SURDEIGSBRØD & OLIVENOLJE

kr 75,-

TRØFFELCHIPS & AIOLI

kr 95,-

OSTETALLERKEN

Marmelade & brød

kr 195,-

SNACK COMBO

Spekemat og ost. Perfekt å dele.

Allergen: Melk, nøtter (mandler), sulfitt og gluten (hvete)

kr 325,-

Kveldsmeny
16 - 22

KYLLINGKROKETTER

Spekemat & Urter

Allergener: Melk, gluten (hvete), egg, sennep, sulfitt, selleri.

kr 175,-

ØKOLOGISK LAKS fra Brødrene Karlsen

Helmersen Speket Laks med Dill & sitrus, Fennikel fra Jacobsen på Berg

Allergener: Fisk, sulfitt, egg

kr 185,-

REINSDYR FRA FINNMARK

Tartare, Tyttebær, eggeplommekrem & surdeig.

Allergener: Sennep, sulfitt, melk, gluten (hvete).

kr 185,-

LUTEFISK

Ertepure, Gulløye Nordvoll, Bottarga Boreale, hvitvinsaus, 

Allergener: Selleri, fisk, sulfitt, melk.

kr 215,-

POTETER fra Nordvoll Gård

Pommes Anna med Comte & Trøffel, selleri & Comteskum

Allergener: Selleri, sulfitt, melk.

kr 215,-

DAGENS FERSKE FANGST

Hokkaidogresskar fra Sandefjord, gulrot & rabarbra fra Nordvoll & Pernod  beurre blanc & ørretrogn.

Allergener: Fisk, bløtdyr (blåskjell), sulfitt, melk.

kr 215,-

Okse fra TT MEAT Stavanger

Mandelpotet fra Nordvoll med trøffel, knutekål fra Jacobsen på Berg & rødvinsaus.

Allergener: Melk, sulfitt, selleri.

kr 215,-

Dessert

Spør hvilken dessert vi serverer idag.

Allergener: Opplyses i restaurant.

kr 169,-

Allergener

  • 1 Gluten
  • 2 Skalldyr
  • 3 Bløtdyr
  • 4 Fisk
  • 5 Peanøtter
  • 6 Soya
  • 7 Melk
  • 8 Nøtter
  • 9 Selleri
  • 10 Sennepp
  • 11 Sesam
  • 12 Sulfitt
  • 13 Lupin
  • 14 Egg