Meny

Frokost & Lunsj
serveres frem til klokken 15

FROKOSTTALLERKEN

Brød, smør, ost, marmelade, egg, kaffe

kr 125,-

FROKOSTTALLERKEN STOR

Brød, skivet ost, stavangerskinke, marmelade, bløtkokt egg, smør, yoghurt m/müsli, kaffe

kr 205,-

SANDWICH SKINKE/SPEKEMAT/VEGETAR

Salat, aioli, syltet rødløk, Manchego

Allergener: Gluten, melk, sennep, egg

kr 125,-

REKERØRE SMØRBRØD

Reker fra Lyngenfjord, dill, fenikkel & Granny Smith

Allergener: Gluten, melk, skalldyr, sennep, sulfitt, egg.

kr 195,-

MOZZARELLA SALAT

LEGG TIL SPEKESKINKE 75,-

Norsk tomat, agurk, rødløk, balsamico olivenolje, basilikum. Brød & smør.

Allergener: Gluten, melk, sulfitt.

kr 195,-

QUICHE & SALAT

Spør hvilke vi har idag.

Allergener: Gluten, melk, egg

kr 195,-

UKENS SUPPE

Spør hvilken vi har i dag. Brød & smør.

Allergener: Spør oss.

kr 185,-

Snackmeny
Serveres hele dagen til 2200

SNACK COMBO

Spekemat og ost. Perfekt å dele.

Allergen: Melk, nøtter (mandler), sulfitt og gluten (hvete)

kr 350,-

OSTETALLERKEN

Marmelade & brød

kr 199,-

DAGENS SKINKE

Allergener: Sulfitt

kr 130,-

OLIVEN

Allergener: SULFITT

kr 65,-

SURDEIGSBRØD & OLIVENOLJE

kr 75,-

TRØFFELCHIPS & AIOLI

kr 95,-

TARAMASALATA halv/hel

Røkt torskerogn & surdeigskjeks

Allergen: Fisk, sennep, sulfitt, gluten

kr 95/175,-

Kveldsmeny
16 - 22

KYLLING KROKETTER

Konfitert lyllinglår, spekemat, ost & chilli mayo. 2stk eller 4stk.

Allergener: Melk, egg, sennep, sulfitt, selleri, gluten.

kr 95/185

KAMSKJELL & KVEITE CEVICHE

Granny smith, agurk, dill & sprøtt fiskeskinn.

Allergener: Fisk, egg, sennep, sulfitt.

kr 185,-

HVIT ASPARGES

Variasjon av hvit asparges & persillemayo.

Allergener: Sennep, sulfitt, melk, seller, egg.

kr 195,-

RØKT REINSDYRHJERTE

Beter fra Jacobsen på Ber & fermentert bringbær fra Nordvoll Gård.

Allergener: Sulfitt.

kr 195,-

GNOCCHI & SOPP

Sopp fra Tromsopp & parmigiano reggiano.

Allergener: Selleri, sulfitt, melk, egg, gluten.

kr 235,-

DAGENS FERSKE FANGST

Fennikel, mandelpotetpure & safransaus.

Allergener: Fisk, sulfitt, selleri, melk.

kr 235,-

HVALBIFF

Hval fra Lofoten spisskål & morkelsaus

Allergener: Melk, sulfitt, selleri.

kr 235,-

UKENS DESSERT

Spør hvilken dessert vi serverer idag.

Allergener: Opplyses i restaurant.

kr 125,-

Allergener